Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

PARK(ing) Day

21. september 2012

PARK(ing) Day-Oslos Facebook-arrangement. Meld deg som attending, og samkoordiner innsatsen med andre PARK(ing) Day’ers.

ByFabrikken ønsker å bidra til at det internasjonale PARK(ing) Day fenomenet sprer seg til Oslo! Derfor oppfordrer vi alle til å ta over en parkeringsplass fredag 21. september. Hva skulle du ønske at de 6,1 X 2,4 metrene ble brukt til?

PARK(ing) Day ble startet av kunst og designkollektivet Rebar i San Fransisco i 2005 og har siden spredd seg over hele verden. Besøk www.parkingday.org for informasjon, inspirasjon og for å merke av din park på kartet over hele verdens Park(ering)splasser!

Bymiljøetaten i Oslo har lovet gratis parkering til de ti beste ideene! Bymiljøetaten, v/Hans Cats ønsker ideeskisser tilsendt før onsdag 19. september, slik at de rekker å informere Bypatruljen om hvilke plasser de skal ha et ekstra godt øye til. For å bli med må dere gå inn på: http://www.miljo.oslo.kommune.no/article.php?articleID=234719&categoryID=21062

Noen viktige ting å tenke på:
1. Installasjonen må være trafikksikker
2. Husk å betale p-avgift
3. Rydd opp etter deg
4. Ha det gøy!Husk at park(ering)sinstallasjonen ikke trenger være grønn (vi oppfordrer til å unngå ekte gress).Det viktigste er menneskene som befolker den!
Bruk denne siden til å dele informasjon om din parkeringsinstallasjon, finn andre park(ering)splasser, organiser transport osv.Be there and be square!

Detaljer

Dato:
21. september 2012
Hendelse Kategori:

Sted

Oslo
Norge

Arrangør

PARK(ing) Day
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/381957938540626/

Comments are closed