29.10. | Frokostmøte: Nordisk vinner av Nordic Built Challenge | FutureBuilt | DogA | kl 10:00

Tidligere arrangementer 21. oktober 2013 11:10
// Sted: DogA
// 2013-10-29 10:00 -- 2013-10-29 12:00
// Arrangør: FutureBuilt, OAT

Møt den nordiske vinneren av Nordic Built Challenge! Nordic Innovation og FutureBuilt inviterer til gratis frokostmøte og utstilling på DogA. Vinnerprosjektet blir presentert, etterfulgt av en dialog mellom sentrale utbyggere og politikere i Nordisk råd om hvordan vi kan fremme bærekraftig byggeri i Norden.

Det danske boligprosjektet Ellebo Garden Room vant førsteprisen i Nordisk ministerråds konkurranse Nordic Built Challenge. Adam Khan Architects, Daniel Serafimovski Architects, Kristine Jensens Tegnestue og Price & Myers vant for sitt nyskapende forslag til rehabilitering av et boligkompleks i Ballerup utenfor København.

I sin begrunnelse peker juryen blant annet på at Ellebo Garden Room er et fremragende eksempel på prinsippene i Nordic Built Charter, og at prosjektet har potensial til å være med på å plassere de nordiske landene helt i teten internasjonalt på byggefronten.

Meld deg på frokostmøtet.

Gjennom 5 tverrfaglige designkonkurranser – en i hver av de nordiske landene – har arkitekter og konsulenter konkurrert om å få fram det mest innovative og bærekraftige rehabiliteringsprosjektet. Det norske caset i konkurransen har vært Entras bygg «Posthuset» på Oslo S.

Les mer om Nordic Built.
Les mer om Nordic Innovation.

Arrangementet er gratis og en del av Oslo arkitekturtriennale.

Praktisk informasjon
Sted: DogA, Hausmanns gate 16, Oslo
Gratisk, men husk påmelding.