25.10. | Slippfest: KOTE #3 Presentasjon | Magasinet KOTE | Kulturhuset | 10:30

Tidligere arrangementer 21. oktober 2013 11:16
// Sted: Kulturhuset
// 2013-10-25 19:30 -- 2013-10-26 00:00
// Arrangør: Magasinet KOTE
// Adresse: Youngstorget, Oslo

Nå nærmer det seg lansering av tredje utgave av magasinet KOTE, denne gang med temaet «Presentasjon». Magasinet er akkurat ferdig i trykken og er nå på veg til Oslo. Derfor har vi gleden av å kunne invitere til lanseringsfest fredag 25. Oktober på Kulturhuset (Youngstorvet) kl 19.30.

Vi er stolte av resultatet og håper dere har lyst til å komme og feire sammen med oss. Magasinet er som alltid gratis, og det er mulig å kjøpe drikke i baren. Samtidig retter vi en stor takk til alle som har bidratt med tekster og illustrasjoner, og selvfølgelig våre sponsorer.

Vi sees på fest!

Hva er KOTE?

Magasinet KOTE er et uavhengig tidsskrift drevet av studenter og nyutdannede. KOTE er til for meningsytringer, fag, debatt, og formidling av kunnskap om våre fysiske omgivelser. Vi ønsker å belyse omgivelsene våre på en nyansert måte med bidragsytere fra ulike fagfelt, profesjoner og institusjoner.

KOTE er todelt, i form av en papirutgave og et nettmagasin.

www.magasinetkote.no