30. mai | Oslo vokser #7 Sykkelbyen | Norsk Form

Tidligere arrangementer 26. mai 2013 08:00
// Sted: DogA
// 2013-05-30 18:00 -- 2013-05-30 20:00
// Arrangør: Norsk Form

 

sykkelbyen
 
Oslo vokser er Norsk Form og Oslo arkitekturtriennales serie om befolkningsvekst og byutvikling i hovedstadsregionen.

Det bor 1,1 million mennesker i Oslo og Akershus. Vi blir raskt veldig mange flere. Stor-Oslo er, ifølge Statistisk sentralbyrå, den regionen som vokser mest i Nord-Europa. Om 30 år bor kanskje en halv million nye mennesker her. Det trengs flere boliger, skoler, arbeidsplasser, offentlige bygg og transport. Hva kan vi få til? Og hvordan skal vi gjøre det?

Tema og foredragsholdere annonseres nærmere.

Foredrag og diskusjoner

Serien Oslo vokser fortsetter våren 2013. Vi inviterer til folkemøter på DogA Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo sentrum. Her blir det foredrag og diskusjoner for alle som vil delta i debatten om utviklingen i byen de befinner seg i.

Arrangør: Norsk Form og Oslo arkitekturtriennale.