15. mai | OAF POP-UP: Rotor (Brussels) + Oslo Arkitekturtriennale Kick-Off!

Tidligere arrangementer 8. mai 2013 09:06
// Sted: DogA
// 2013-05-15 19:00 -- 2013-05-15 23:00
// Arrangør: Oslo Arkitektforening

oaf

Tid: Onsdag 15. mai, klokken 19-23. Gratis inngang
Sted: DogA Norsk Design- og Arkitektursenter, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo.ROTOR
Oslo arkitekturtriennale 2013 belgiske kuratorer Rotor fikk sitt internasjonale gjennombrudd som kuratorer av den belgiske paviljongen under Veneziabiennalen i 2010 og for OMA utstillingen ved Barbican Gallery i London.

Rotor et kreativt og kritisk kollektiv med 9 personer fra Brussels med en felles interesse: materiell flyt. Sammen arbeider de med unnfangelse og realisering av design- og arkitektoniske prosjekter og har et kritisk blikk på design, materielle ressurser, utstillinger og teori. I øyeblikket arbeider de med høstens store faglige happening i Norge – Oslo arkitekturtriennale 2013 som de er hovedkurator for.

På kveldens POP-UP forteller kontorets frontfigurer, Maarten Gielen og Lionel Devlieger, mer om deres arbeid, metoder og hvordan de skal sette Oslotriennalen på verdenskartet. Publikum får innsikt i deres konseptuelle arbeid og får også en smugkikk på noen av de 500 objektene Rotor har samlet til hovedutstillingen – bærekraftens kuriosakabinett.

Oslo arkitekturtriennale Kick-Off. Det blir også eksklusiv lansering av resten av festivalprogrammet fra triennalen og alle programpartnerne samt visning av den grafiske profilen, signert Node. Velkommen ‘Behind the Green Door’: Architecture and the Desire for Sustainability / Oslo Architecture Triennale 2013

Det blir servert Cava som velkomstdrink kl 19, litt lett sommerlig fingermat, sosialt samvær og bar utover kvelden!

POP-UPen er et samarbeid mellom Oslo Arkitektforening og Oslo arkitekturtriennale.

www.arkitektur.no/onsdag-15-mai-rotor-brussels-oslo-arkitekturtriennale-kick-off-sommerfest