24. mai | Konferanse: Digitalt byliv | DogA

Tidligere arrangementer 5. mai 2013 07:49
// Sted: DogA Norsk Design- og Arkitektursenter, Hausmanns gate 16, Oslo
// 2013-05-24 09:00 -- 2013-05-24 17:00
// Arrangør: AHO

digitaltbyliv

De siste ti årene har digital teknologi blitt en stadig viktigere del av bylivet. Smarttelefoner, trådløse nettverk og sosiale medier gjør sitt inntog i bylivet og former hvordan byen brukes. Hvilke konsekvenser har dette for byutvikling, arkitektur og hverdagsliv?

Teknologi, design og byuvikling på dagsorden når «Digitalt byliv» arrangeres 24. mai. Konferansen vil kaste lys over hvilke problemstillinger det digitale stiller oss overfor i fremtiden, særlig med henblikk på utfordringer og muligheter knyttet til bedre planlegging av og for den digitale byen.

Blant foredragsholderne er direktør for Urbanscale Adam Greenfield, skribent og kunstner James Bridle, og Matt Ward fra Goldsmiths. Konferansen åpnes av statssekretær ved Miljødepartementet Ellen Øseth. Fullt program her

For mer informasjon og påmelding, se konferansens hjemmeside digitaltbyliv.no

Konferansen er organisert av forskningsprosjektet YOUrban ved AHO og Statsbygg, i samarbeid med Miljøverndepartementet, Norsk Form og Forskningsrådet. YOUrban er finansiert av NFRs Verdikt-program og ligger under Centre for Design Research, Institutt for design. Prosjektet ledes av professor Andrew Morrison.

Konferansen foregår på norsk og engelsk.

Pris: Bestill billetter før 24. april: 1.500,- Ordinærpris: 2.000,-. Studentpris: 400,-

Arrrangementet på Facebook.

Kontakt:
Einar Sneve Martinussen (AHO): einar.snevemartinussen@aho.no 
Jonny Aspen (AHO): jonny.aspen@aho.no
Knut Felberg (Statsbygg): Knut.Felberg@statsbygg.no

  • Dato: 24.05.2013
  • Tid: 09:00 – 17:00
  • Sted: DogA Norsk Design- og Arkitektursenter, Hausmanns gate 16, Oslo.