14. mai | Thomas Thiis-Evensen: Arkitekturen og tiden – en personlig betraktning | AHO

Tidligere arrangementer 5. mai 2013 08:42
// Sted: AHO
// 2013-05-14 14:00 -- 2013-05-14 16:00
// Arrangør: AHO

thomas

 Dr. philos. Thomas Thiis-Evensen // Avslutningsforelesning 14. mai kl. 14

Professor Thomas Thiis-Evensen pensjoneres i vår og fratrer sitt professorat i arkitekturteori og -historie. I den forbindelse inviterer AHO til en åpen forelesning «Arkitekturen og tiden – en personlig betraktning». Etter forelesningen holder Institutt for Form, teori og historie en mottakelse i  galleriet.

Selv om dette er Thiis-Evensens siste forelesning som professor på AHO vil hans forelesninger være tilgjengelig for tidligere studenter og nytt publikum. I et unikt prosjekt vil hele forelesningsserien være å finne på AHOs nettsider.