13. mai | 8 million city konferanse på Flytoget – Demonstrasjonstoget

Tidligere arrangementer 5. mai 2013 09:55
// Sted: Flytoget tur/retur Oslo-Halden
// 2013-05-13 09:45 -- 2013-05-13 14:30
// Arrangør: The Scandinavian 8 Million City og Foreningen Norden

ikeaflytoget

Utbygging av InterCity-trangelet handler om mer en å løse kapasitetsutfordringene på bane og vei inn og ut av Oslo. For å vise hvordan et moderne togtilbud ser ut og føles og demonstrere at et halvt InterCity til Fredrikstad ikke løser behovene inviters det til seminar ombord på Flytoget.

Dato   13.05.2013
Klokkeslett   09:58
Sted   Flytoget tur/retur Oslo-Halden kl.09:58-14:22.
Arrangør   The Scandinavian 8 Million City og Foreningen Norden

 

Utbygging av InterCity-trangelet handler om mer en å løse kapasitetsutfordringene på bane og vei inn og ut av Oslo. Det er også forutsetningen for å få til en storskala overflytting av godstransport fra vei til bane og første del av en fremtidig høyhastighetsbane til kontinentet. For å vise hvordan et moderne togtilbud ser ut og føles og demonstrere at et halvt InterCity til Fredrikstad ikke løser behovene inviterer The Scandinavian 8 Million City og Foreningen Norden til seminar ombord på Flytoget som kjører tur/retur Oslo-Halden mandag 13. mai kl.09:58 – 14:22.

Om bord på toget inviteres politikere og nøkkelpersoner innen samferdsel til debatt. Det vil også bli stopp på stasjonene underveis med bla. appeller og program på perrongen hvor lokale krefter inviteres (se vedlagt programutkast).

Du kan laste ned fullstendig program for InterCity-togkonferansen på Flytoget 13 mai.

Påmelding skjer via: www.demonstrasjonstoget.no