17. april | MAJOBO-inspirasjon

Tidligere arrangementer 11. april 2013 17:59
// Sted: Vulkan
// 2013-04-17 18:00 -- 2013-04-17 21:30
// Arrangør: MAJOBO

majobo

MAJOBO om arrangementet:
En kickstart på våren med informasjon og inspirasjon fra entusiaster i MAJOBO nettverket, kom på en helaften i MAJOBOs tegn!Hva er MAJOBO, spør du kanskje? Jo det står for mat og jord, der du bor. Vi jobber for å fremme økologisk dyrking i nærmiljøet; på tak, i parker, i vinduskarmen, i skolehager – og overalt ellers, fordi vi tror på små grønne revolusjoner, og at det ligger mye matmakt og kunnskap i det å dyrke matpakka si sjøl!

I løpet av kvelden får du blant annet høre fra:
… – Forskeren Erik Joner fra Bioforsk, som forteller om prøver tatt av urbant dyrket mat i Oslo (Herligheten i Bjørvika og Ankerløkka ved Akerselva) i fjor. Er mat dyrket i Oslo trygg å spise?
– Økogründer Anne Dubrau forteller om BYBI; hvordan kan byfolk bli birøktere?
– Arkitekt Frederica Miller forteller om biochar, en teknikk for jordforbedring for permakultur og økologisk dyrking.
– Mads Pålsrud, gründeren av GrowLAB Oslo, forteller om hvordan det kreative kontorfellesskapet MESH skal lage kontorfellesskapstakhage sammen.
– Elin Lindal fra Bymiljøetaten forteller om en ny parsellhage i Gamlebyen, som ivrige ildsjeler kan være med og utforme!
– Den nye boka «Enkel kjøkkenhage på 1-2-3», skrevet av permakulturist, geriljagartner og rockekokk Håkon Mella, blir presentert
– I tillegg får du høre om årets MAJOBO prosjekter.

Flere innlegg kommer til etterhvert!

Innleggene er korte, og det blir anledning til å snakke med alle de som har presentert i etterkant. Dette er jo også en gylden anledning til å møte andre grønne sjeler! Vi setter derfor av godt med tid til mingling underveis og på tampen av kvelden.

Det blir dessuten loddsalg (med masse fantastiske premier!) og salg av økologiske frø så ta med cash.

Cover charge er valgfritt; gi det du synes du kan betale og som du synes arrangementet er verdt! 🙂