Utsatt innelveringsfrist på den åpne idékonkurransen – NÅ 27.01.2012!

Tidligere arrangementer 2. januar 2013 10:50

middelalderparken i dagDu har nå muligheten til å levere inn et forslag frem til 27.01.13 – dersom du allerede ikke har gjort det.

Mellom Bjørvikas skinnende glassfasader, 1900-tallets jernbanebebyggelse, 1600-tallets biskopsete og middelalderens ruiner er det faktisk et parkområde uten en konkret plan!

Kanskje du har en idé for parkens fremtid?

ByFabrikken har gleden av å invitere til en åpen idékonkurranse der vi utfordrer alle til å fremme ideer,forslag eller planer for hvordan du/dere ønsker at Bjørvikas nye (historie?) park skal se ut og fungere.Parkområdets beliggenhet og komplekse fortid gir unike muligheter til å formidle byens historiske utvikling og til samtidig å se på ønsker og muligheter for fremtiden.

Konkurransen er åpen for alle, og bidragets format er valgfritt (skisse, essay, en plan, en video, bilder osv). Du/dere kan ta utgangspunkt i hele parken, eller velge ut et eller flere delområder; ved vannspeilet, ved Borgen, ved skinnegangene, ved middelalderruinene osv. Mer detaljert informasjon eller kartgrunnlag finner du her

Alle bidrag vil bli samlet i en publikasjon som overleveres til Oslo kommune som fremtidige innspill til kommunens arbeid med parkens utforming.

 

Siste innleveringsfrist er NY søndag 27. januar 2013

Bidragene sendes elektronisk til
post@byfabrikken.no 
eller til postadresse:
ByFabrikken v/Polyteknisk Forening, Rosenkrantz gate 7, 0159 Oslo

For mer info om konkurransen se www.byfabrikken.no/parkunderlag/, eller ta konktakt med ByFabrikken ved
Karoline Birkeli: 47448431
Ingeborg Apall-Olsen: 91573102
Epost: post@byfabrikken.no