Historieparken 2013 – Bli med som jurymedlem!

Tidligere arrangementer 9. november 2012 00:31

Vi er en gjeng i ByFabrikken som i vinter arrangerer en åpen idékonkurranse rundt den fremtidige utvidelsen av det som i dag er Middelalderparken. Her utfordrer vi båd store og små, fagfolk og interesserte naboer til å fremme ideer, forslag eller planer for hvordan de ønsker at Bjørvikas nye park skal se ut og fungere. Parkområdets beliggenhet og komplekse fortid gir unike muligheter til å formidle byens historiske utvikling og til samtidig å se på ønsker og muligheter for fremtida.

Det er satt sammen et eksternt juryteam som til nå består av:

Harald Nissen, MDG
Guro Voss Gabrielsen, Norsk Form
Anne Beate Hovind, Bjørvika Utvikling
Helge Godø, Gamlebyens historielag
Jon Benjamin Talleraas, Fri kunstner

…og til slutt søker vi kanksje deg? Juryen trenger en landskapsarkitekt (student eller i arbeid), gjerne fra ByFabrikkens nettverk, som kunne tenke seg å investere et par dager i begynnelsen av januar som skal evaluere og velge ut de beste innsendte forslagene som skal stilles ut.

Vil du være med? – Send oss en epost og fortell litt om deg selv og hvorfor dette interesserer deg. Vi er under litt tidspress og har derfor kort tidsfrist!

Meld din interesse på post@byfabrikken.no innen søndag 11. november 2012.

 

Dersom du kunne tenke deg å bidra på en annen måte i arbeidet med den åpne idékonkurransen håper vi du tar kontakt. Vi har behov for hjelp både med å kuratere utstillingen i februar, arrangere åpning og debatt osv. Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Karoline (47448431) eller Ingeborg (91573102).

 

Byfabrikken
v/ Tuva, Ingebjørg, Ingeborg, Christian, Karoline