Et blikk for «hastighet»?

Tidligere arrangementer 7. november 2012 22:39

Har DU et BLIKK for byens PULS og HASTIGHET?

ByFabrikkens gjesteredaksjon til PLAN nr.1/2013 trenger ditt foto på «hastighet».

ByFabrikken er gjeseredaksjon for PLAN nr.1/2013. Nå søker vi i nettverket og ønsker DITT bilde PÅ TRYKK i kommende desemberutgave av PLAN. Fotoet skal fungere som en teaser, for vår spesialutgave,  på sistesiden av desemberutgaven.

Har du et foto som kan gi et bilde av byens, samfunnets, planleggingens, boligens, menneskenes, barns, eldres, transportens, hverdagens eller verdensutviklingens hastighet (eller «saktighet» for den del), ønsker vi  du sender det inn til ByFabrikken!!

ByFabrikken ønsker å skape et magasin, av PLAN nr.1/2013, som representerer hovedsakelig unge planleggeres bidrag, tanker og ideer knyttet til by- og samfunnsplanleggingen. Gjestereaksjonen har satt «hastighet» som spesialutgavens konsepttrigger.

Send oss et høyt oppløselig bilde på e-post til post@byfabrikken.no med ditt fulle navn innen onsdag 14. november! Fotografen blir kreditert.