Pecha Kucha spesial

Tidligere arrangementer 15. oktober 2012 17:04
// Sted: DogA
// 2012-11-01 19:30 -- 2012-11-01 22:00
// Arrangør: Norsk Form
// Adresse: Hausmannsgate 16, Oslo

Norsk Form ønsker velkommen til ‘Pecha Kucha Spesial’ hvor personer fra bistands-Norge og designverden gir kjappe presentasjoner med ulike innfallsvinkler rundt tematikken for høstens utstilling Design uten grenser.

Utstillingen Design uten grenser

‘Pecha Kucha Spesial’ er en del av sideprogrammet til utstillingen Design uten grenser som du kan oppleve på DogA i høst. Utstillingen viser hvordan designere bruker kreative og analytiske evner til å løse samfunnsutfordringer i utviklingsland. Utstillingen tar utgangspunkt i Norsk Form-prosjektet Design uten grenser som har pågått i 10 år.

Om Pecha Kucha

Pecha Kucha ble startet i Tokyo av arkitektene Astrid Klein og Mark Dytham i 2003. Nøkkelen til Pecha Kucha, som på japansk betyr «babbel», er et patentert system: Hver aktør viser 20 slides av 20 sekunder; det gir 6 minutter og 40 sekunder til å vise hva man er god for, før neste taler står for tur.
Vanlig Pecha Kucha kvelder arrangeres på DogA fire ganger i året. ‘Pecha Kucha Spesial’ er en mindre utgave av konseptet og er viet temaet design og samfunnsansvar. Arrangementet foregår inne i utstillingen.

Les mer om Pecha Kucha Nights på DogAs hjemmeside.

Praktisk

  • Dørene åpner kl. 18.30.
  • Arrangementet starter kl. 19.30.
  • Billetter til kr. 80,- selges i DogA-butikken (det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere billetter).
  • Kjøp tidlig så slipper du kø!

Hold deg oppdatert

Ønsker du å holde deg oppdatert på Norsk Forms akitiviter og prosjekt, meld deg på vårt nyhetsbrevbli fan på Facebook ellerfølg Norsk Form på Twitter.