Offentlig rom #2: Har vi noe å kjempe for?

Tidligere arrangementer 15. oktober 2012 16:49
// Sted: Westerdals School of Communication
// 2012-10-25 18:00 -- 2012-10-25 21:00
// Arrangør: Westerdals School of Communication

Høyskolen Westerdals ønsker velkommen til innlegg og debatt om mat og offentlig rom torsdag 25. oktober kl. 18 – 21. Ulike stemmer fra forskjellige leire innleder i ti minutter hver. Gratis inngang og enkel, men knallgod servering. Åpent for alle interesserte.

Foreløpig har vi disse til å innlede:
Børge A. Roum er friganer og mener at friganisme i praksis handler om å melde seg mer eller mindre ut av forbrukersamfunnet, og leve av andres overforbruk. Les mer om Børge og friganisme: http://bit.ly/y6hbT

Omstilling Sagene er et aktivt lokalmiljøinitiativ. De har egen parsell, vedlikeholder permakulturinstallasjoner og arbeider blant annet med “tilhengerhagen” – en mobil hage plassert på en offentlig parkeringsplass. Camilla Skjerve-Nielssen (byplanlegger) kommer fra Omstilling Sagene.
https://www.facebook.com/pages/Omstilling-Sagene/191121680940374MAJOBO-prosjektet (Mat og jord der du bor) vil stimulere til etablering av kortreist og økologisk forbruk og dyrking av mat i byen. Les mer om MAJOBO:http://bit.ly/KDre5A

«Mellomromsbruk Oslo». Et prosjekt som skal gjøre lokaler tilgjengelige for kunstnere og ulike prosjekter i tiden mellom utleie. Mikkel Strandbygaard (arkitekt/byplanlegger) fra Tøyenkontoret innleder og forteller om sine prosjekter, som bl.a. inkuderer Tøyen Hageklubb og popup-hub.

Programmet oppdateres.