PARK(ing) Day – Bymiljøetaten gir gratis «parkering» til de 10 beste!

Tidligere arrangementer 7. september 2012 13:49

Her er det bare å være med folkens PARK(ing) Day skjer i Oslo den 21. september. Bymiljøetaten stiller med gratis «parkering» til de 10 beste beste og mest kreative instalasjonene på de offentlige parkeringsplassene i by’n. Her er det bare å starte å tenke innenfor boksen – bli med!!

Utdrag fra Bymiljøetaten:

«PARK(ing) Day er en årlig, åpen, global event for innbyggere i byer verden over som sammen arbeider mot å midlertidig transformere avgiftsparkeringsplasser til ”Park(erings)-plass” – temporære offentlige oppholdsplasser. I år arrangeres PARK(ing) Day 21. september, og vi inviterer til deltakelse. 

Hensikten med PARK(ing) Day er å gjøre folk oppmerksomme på behovet for åpne offentlige plasser, skape debatt rundt offentlige plasser, hvordan de ser ut og hvor de er, samt å forbedre menneskets plass i byen – i hvert fall så lenge parkometeret går!

I år er Oslo med og ønsker å legge til rette for at flere også lager kreative Park(erings)-plasser. Bymiljøetaten stiller 10 offentlige parkeringsplasser til rådighet fredag 21. september til de som har de beste og mest kreative ideene. Er ideen din god nok gir vi deg muligheten til å benytte en av våre p-plasser i et ønsket område uten å måtte forholde deg til parkeringsbestemmelsen (tid og kostnad). Det eneste kravet vårt er at du må følge Rebars regler for PARK(ing) Day. Send din ideskisse til hanscats.myhre@bym.oslo.kommune.no for vurdering.»

Fra en park i USA i fjor (Foto: Rebar Group, Inc.)